• Förvaltning

  Minnebergs samfällighet, Brf Sandvik, Svartvik, Tangen och Tranan har avtal med Fastighetsägarna Service angående fastighetsförvaltning. Avtal gäller administrativ förvaltning, teknisk förvaltning, markskötsel och förvaltartjänster och nuvarande avtal löper till den 31 december 2027.

  Huvudförvaltare i Minneberg är Ewa Hellströmer som är kundansvarig förvaltare för både samfälligheten och de fyra bostadsrättsföreningar som ingår i samfälligheten. Biträdande förvaltare är Jacob Norgren. Du kan nå förvaltaren via mejl till forvaltare@fastighetsagarna.se eller via Fastighetsägarnas växel 08-617 76 00.

  Expedition

  En expedition finns i Panncentralen, Svartviksslingan 93. Här har du bl.a. möjlighet att köpa filter till lägenhetens olika luftventiler samt lysrör och glimmtändare till kök och badrumsbelysning. Förvaltningskontoret ombesörjer uthyrning av garageplatser samt kodning och försäljning av kodbrickor till dörrlås.
  Öppet: tisdag 7.15–8.00 (fastighetsskötare), onsdag 9.00–11.00 (förvaltare, i mån av tid även fastighetsskötare), torsdag 16.00–17.00 (fastighetsskötare, ej öppet sommartid).

  Felanmälan

  Läs mer här.

  Fastighetsjour

  Vid akuta fel utom ordinarie arbetstid som kräver omedelbar åtgärd, ring 08-657 64 50. Tänk på att det många gånger är du själv som får betala en utryckning