• Boendeinfo

  Alla ska trivas!

  I Brf Tranan finns 161 olika lägenheter, allt från enpersonshushåll till storfamiljer, unga som gamla. För att vi alla ska trivas är det viktigt att vi visar varandra hänsyn och håller snyggt inom området. Har du använt tvättstugan så städa efter dig, har du använt grillplatsen – ta med dig soporna hem så inte djur får tag på dem och det är snyggt och rent när nästa grillgäng kommer. Självklarheter för de flesta, men måste tyvärr ändå nämnas.

  Brandsäkerhet

  Det är väldigt viktigt – för att inte säga livsviktigt! – att vi inte belamrar trapphusen med barnvagnar, skor, möbler, emballage etc. Inte bara för att det ska vara prydligt, utan framförallt för vår egen säkerhets skull! Om en brand bryter ut och trappen rökfylls måste räddningspersonal lätt kunna ta sig fram. Varje lägenhet är också utrustad med en brandvarnare, tänk på att byta batterier då och då.

  Fastighetsägarna Service

  Om du behöver en ny packning till vatttenkranen, har fått en vattenskada när diskmaskinen gått sönder, vill ställa dig i kö till en garageplats, har frågor om din avgift etc, kontakta Fastighetsägarna Service, se ”Felanmälan”.