• Felanmälan

  I första hand ska HSBs Kund- och medlemsservice kontaktas för felanmälan:

  Felanmälan: Direktlänk för felanmälan
  – välj Tranan i rullmenyn.
  Telefon: 010-442 11 00
  Mail: service.stockholm@hsb.se

  HSBs Kund- och medlemsservice har öppet måndag – fredag mellan kl 07.00-17.30, övrig tid telefonsvarare. Här får du hjälp med alla olika typer av ärenden:
  Upptäcker du fel i fastigheten, t.ex. stopp i avlopp, elfel eller trasiga lampor i trapphus, trasig tvättmaskin i tvättstugan, porten går inte att låsa, en lampa som slocknat i trapphuset, en droppande kran i det egna badrummet… OBS! De flesta fel i den egna lägenheten får du bekosta själv, fråga om du är osäker innan du beställer arbetet.
  HSBs Kund- och medlemsservice handhar också frågor om våra månadsavgifter, pantsättning, garageplatser, inre fond och försäljning av lägenhet, etc.

  Fastighetsskötarna

  På expeditionen i Minneberg (panncentralen), Svartviksslingan 93, kan du bl.a. få hjälp med nyckelbrickorna,/portelefonen, köpa fläktfilter, lysrör m m. Det är också här som fastighetsskötarna i området finns. Ring 010-442 11 00 eller besök dem på expeditionen.
  Öppettider: Måndag och torsdag 07.15-08.00 samt torsdagar 17.00-18.00 (obs, ej juni t.o.m. augusti).

  Hissar

  Om hissen krånglar…
  …och du sitter fast i hissen, ring Stockholm Hiss & Elektronik AB om du har mobilen med dig eller tryck på larmknappen, så att dina grannar uppmärksammar att någon fastnat i hissen. Telefonnumret finns anslaget i hissen.
  Telefon Stockholm Hiss & Elekronik AB, felanmälan dygnet runt 08-779 53 53.

  Hemmet

  Om t.ex. kranen droppar kontaktar du HSBs Kund- och medlemsservice, se ovan.

  Garagen

  Om t.ex. grinden till garaget krånglar kontakta då Garageansvariga – mail garage@minneberg.com

  Journummer

  Endast vid akuta fall: 08-695 00 00

  Var noga med att inte ringa för sådant som kan vänta till nästa arbetsdag. Tänk på att de flesta jourutryckningar får du bekosta själv.