• Felanmälan

  I första hand ska HSBs ServiceCenter kontaktas för felanmälan:

  Felanmälan: Direktlänk för felanmälan
  – välj Tranan i rullmenyn.
  Telefon: 010-442 11 00
  Mail: servicecenter@stockholm.hsb.se

  HSBs ServiceCenter har öppet måndag – fredag mellan kl 07.00-17.30, övrig tid telefonsvarare. Här får du hjälp med alla olika typer av ärenden:
  Upptäcker du fel i fastigheten, t.ex. stopp i avlopp, elfel eller trasiga lampor i trapphus, trasig tvättmaskin i tvättstugan, porten går inte att låsa, en lampa som slocknat i trapphuset, en droppande kran i det egna badrummet… OBS! De flesta fel i den egna lägenheten får du bekosta själv, fråga om du är osäker innan du beställer arbetet.
  HSBs ServiceCenter handhar också frågor om våra månadsavgifter, pantsättning, garageplatser, inre fond och försäljning av lägenhet, etc.

  Fastighetsskötarna

  På expeditionen i Minneberg (panncentralen), Svartviksslingan 93, kan du bl.a. få hjälp med nyckelbrickorna,/portelefonen, köpa fläktfilter, lysrör m m. Det är också här som fastighetsskötarna i området finns. Ring 010-442 11 00 eller besök dem på expeditionen.
  Öppettider: Måndag och torsdag 07.15-08.00 samt torsdagar 17.00-18.00 (obs, ej juni t.o.m. augusti).

  Hissar

  Om hissen krånglar…
  …och du sitter fast i hissen, ring Stockholm Hiss & Elektronik AB om du har mobilen med dig eller tryck på larmknappen, så att dina grannar uppmärksammar att någon fastnat i hissen. Telefonnumret finns anslaget i hissen.
  Telefon Stockholm Hiss & Elekronik AB, felanmälan dygnet runt 08-779 53 53.

  Hemmet

  Om t.ex. kranen droppar kontaktar du HSBs ServiceCenter, se ovan.

  Garagen

  Om t.ex. grinden till garaget krånglar kontakta då Garageansvariga – mail garage@minneberg.com

  Journummer

  Endast vid akuta fall: 08-695 00 00

  Var noga med att inte ringa för sådant som kan vänta till nästa arbetsdag. Tänk på att de flesta jourutryckningar får du bekosta själv.