• Gästlägenheter

  Brf Tranan har två gästlägenheter som kan hyras av alla i Minneberg.

  Gästlägenheten i port 96
  Gästlägenheten i  port 94

  Läs mer om kostnader och villkor, samt boka via vår bokningssida på bokning.brftranan.se – har du inte bokat tidigare så får du registrera dig via samma sida. Tänk på att registreringen inte medför en bokning, eftersom granskningen sker manuellt.

  Sängkläder och handdukar får man ta med sig själv och när man lämnar lägenheten ska den vara städad och snygg. Om den inte skulle vara städad vid utträdet så debiteras städkostnad: 625:- / utcheckning vardag, 1250:- / utcheckning helg.

  Bokningen handhas av Fredrik Nevenius, Svartviksslingan 86 och har du frågor så ställs de enklast via mail till bokning@brftranan.se.

  Gästlägenheterna är nyckelfria. Detta innebär att du som bokar får en kod som endast fungerar under din bokning och gäller från tillträdesdagen kl. 13.00 till avresedagen kl. 12.00.

  Klicka här för att se lediga dagar online >


  Gästlägenheten Svartviksslingan 94:

  Lägenheten rymmer fyra personer och har en dubbelsäng och en bäddsoffa. Badrum med toalett och dusch. Bord med fyra stolar, TV. Köksdelen har spisplattor, micro, kylskåp, diskbänk, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, bestick, glas etc.

  Se fler bilder på lägenheten i 94:an >


  Gästlägenheten Svartviksslingan 96:

  gastlagenheten
  Gästlägenheten på Svartviksslingan 96 rymmer 4 personer. Här finns en dubbelsäng och en ny bäddsoffa (gammal bild) samt en köksdel med spisplattor, kylskåp, micro och husgeråd. Matbord med fyra stolar, TV. Toalett och dusch i korridoren utanför lägenheten.

  Se fler bilder på lägenheten i 96:an >


  Om det skulle vara fullbokat, prova gärna att boka hos de andra föreningarna på minneberg.se:

  Brf. Tangen, 73:an
  6 bäddar.
  hyra 400 kr/dygn

  Brf. Svartvik, 15 B
  6 bäddar.
  hyra 400 kr/dygn

  Brf. Sandvik 110:an
  4-6 bäddar + 2 bäddar.
  hyra 400 kr/dygn.

  Brf. Hägern, 6:an (portalhusen)
  2 bäddar.
  Hyra 300 kr/dygn (2 bäddar)