• by  • 26 maj, 2024 • 

  Laddar Evenemang

  « Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

  Extra stämma, 2 september

  2 september, 2021 kl. 19:00 - 20:30

  Torsdagen den 2 september hålls en extra föreningsstämma om den planerade garageutbyggnaden kl 19.00 i Badviken, Svartviksslingan 17.

  Bakgrunden till denna extra föreningsstämma är att vid den ordinarie föreningsstämman den 3 maj 2018 beslöts följande angående utbyggnad av garage P2:
  ”Skulle den beräknade kostnaden för utbyggnaden enligt den slutliga offerten
  överstiga summan 16,5 Mkr, skall samfällighetens styrelse informera Tranans
  styrelse om detta. Tranans styrelse skall därefter återkomma till förenings stämman som genom nytt beslut då har att ta ställning till om utbyggnaden
  skall genomföras eller inte.”

  Ett extra Minnebergsblad med information om garageutbyggnaden och underlag för beslut delas ut till alla lägenheter innan den extra stämman.
  Rådande restriktioner p.g.a. risken för smittspridning beträffande antal per­soner som kan samlas sittande i en lokal är max 50 personer. Av denna anled­ning rekommenderar styrelsen följande angående fysisk närvaro vid stämman:

  • Om du har frågor angående utbyggnaden av garage P2, som du inte hittar svar på i det utskickade Minnebergsbladet, delta fysiskt vid stämman.
  • Har du inga speciella frågor eller inte har för avsikt att delge dina synpunkter till andra medlemmar, poströsta eller rösta via ombud.
  • Max en person från varje bostadsrätt får delta vid stämman.

  Kallelse med dagordning, information om hur du poströstar och formulär för poströstning delas ut till alla lägenheter innan stämman.

  Styrelsen Brf Tranan

  Minnebergsbladet nr 3 (pdf) >

  Har du frågor om garageutbyggnaden som inte besvaras i Minnebergsbladet nr 3, mejla info@minneberg.se

  Detaljer

  Datum:
  2 september, 2021
  Tid:
  19:00 - 20:30

  Plats

  Badviken
  Svartviksslingan 17
  Bromma, 16738 Sverige
  + Google Map

  About